Wordpress' opdateringsræs

No Comments

Som nævnt i et tidligere indlæg, har Wordpress skiftet over til hurtige udgivelser, og det er noget jeg ikke bryder mig meget om. Men hvor hurtig er hurtig, og hvad betydning har det?

Selvom jeg har skiftet Wordpress ud på min personlige hjemmeside, har jeg stadig ansvaret for adskillige hjemmesider, som eksklusivt bruger Wordpress til hele siden. På en af de mindre vigtige sider, har jeg aktiveret automatiske opdateringer, og fik for nylig denne stribe e-mails:
WP opdateringer.png

Så 3 "minor" (engelsk for "mindre") opdateringer på 6 dage. En mindre opdatering burde kun rette sikkerhedsfejl, men hvis man driver en hjemmeside for andre imod betaling, som i mit tilfælde, så er man også nød til at tjekke hele siden igennem, hver gang enhver form for opdatering bliver gennemført på den.

Hvis Wordpress udgav software hver 3. måned, kunne man istedet planlægge på det, men med 3 opdateringer på under 1 uge, er der ikke rigtig noget at planlægge på. Wordpress' beslutning betyder desværre, at Wordpress er uegnet som software på erhvervssider, alene fordi det er uforudsigeligt hvornår det skal opdateres.

Som hjemmesidesystem til private sider er Wordpress stadig et godt valg, bare husk at slå automatiske opdateringer til, så siden ikke bliver cracket og fyldt med reklamer.

\\

Be the first to write a comment!